Λέρος, ένας μαγευτικός προορισμός, ιδανικός για χαλάρωση και ξεκούραση.  Μπορεί άψογα να συνδυαστεί με την ξενάγηση σε ιστορικά μνημεία και μουσεία, ανακαλύπτοντας έτσι την ιστορία της Λέρου. Παράλληλα μπορείτε να ξεναγηθείτε στα θρησκευτικά μνημεία του νησιού. Στη Λέρο ακόμη μπορείτε να  πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας για:  Πεζοπορία, Ιστιοπλοΐα, Κατάδυση, Ποδηλασία ακόμη και Αναρρίχηση με τη βοήθεια και παρουσία επαγγελματιών  και την παροχή εξοπλισμού.  Τέλος, οι λάτρεις του ψαρέματος  θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με αυτό καθώς και οι παραλίες και τα λιμανάκια είναι αρκετά και ο βυθός του νησιού γεμάτος.

Ορισμένα από τα ήδη υπάρχοντα καταλύματα θα τα βρείτε στον κατάλογο επιχειρήσεων της σελίδας μας. Οι μοναδικές γευστικές εμπειρίες που παρέχει το νησί καθώς και η φιλοξενία από τους κατοίκους του νησιού θα σας αφήσουν ξεχωριστές και μοναδικές αναμνήσεις.

Εάν επιθυμητέ να επισκεφτείτε τη Λέρο μπορείτε να το κάνετε μέσω του lerosisland.gr. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών ή αν θέλετε να οργανώσουμε εκ μέρους σας οποιαδήποτε υπηρεσία (π.χ ξενοδοχείο, εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτου) δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει πιο κάτω.

Οι επιλογές δεν σταματάνε όμως εδώ! Εάν θέλετε να οργανώσετε μόνοι σας το ταξίδι σας τότε μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στις μηχανές αναζήτησης που υπάρχουν κάτω απ’τη φόρμα ενδιαφέροντος!


<!— Anything inside will go away once widget is loaded. —>
Booking.com